Juridisch advies

Loopt u tegen een juridisch probleem aan en bent u op zoek naar vrijblijvend juridisch advies? Dan bent u bij Wetswinkel Delfland aan het juiste adres.

Dagen en tijden 

Op iedere maandagavond en woensdagavond kunt u terecht bij Wetswinkel Delfland, gevestigd aan Van Bleyswijckstraat 91 te Delft. Op deze avonden houden wij vanaf 18:30 uur tot 20:30 uur een spreekuur.

Voorheen kon u bij ons, zonder afspraak, bij ons spreekuur inlopen. Vanwege het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt voorlopig enkel op afspraak te werken om zo het aantal mensen op locatie te beperken. U kunt een afspraak maken door ons ‘Contactformulier’ in te vullen op onze Contact pagina.

Locatie Pijnacker

Tijdelijk zullen wij ons niet bevinden op onze locatie in Pijnacker. Veranderingen in deze situatie zullen wij vermelden.

Werkwijze van Wetswinkel Delfland

Tijdens het spreekuur krijgt u de mogelijkheid om uw verhaal te doen en vragen te stellen. Uw adviseur zal hierna aan u uitleggen hoe uw probleem juridisch gezien in elkaar steekt. Om u goed en gedegen te kunnen adviseren, is het voor ons team belangrijk dat u alle relevante stukken meeneemt naar het inloopspreekuur.

Wij zullen uw stukken doornemen en proberen direct aan u een advies uit te brengen en uw vragen te beantwoorden. Mochten wij echter van mening zijn dat uw zaak nader onderzoek behoeft, dan houden wij uw zaak aan. Nadat wij onderzoek hebben gedaan zullen wij zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om onze bevindingen te bespreken. Hierbij houden wij altijd rekening met de termijnen die lopen in uw zaak.