Juridisch advies

Loopt u tegen een juridisch probleem aan en bent u op zoek naar vrijblijvend juridisch advies? Dan bent u bij Wetswinkel Delfland aan het juiste adres.

Dagen en tijden inloopspreekuren

Op iedere maandagavond en woensdagavond kunt u terecht bij Wetswinkel Delfland, gevestigd aan Van Bleyswijckstraat 91 te Delft. Op deze avonden houden wij vanaf 18:30 uur tot 20:30 uur een inloopspreekuur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Wij raden u aan om op tijd te komen, zodat u ervan bent verzekerd dat wij u de desbetreffende avond kunnen helpen met uw juridische probleem.

Daarnaast houden wij om de week op donderdag een spreekuur in Pijnacker. Dit spreekuur vindt plaats van 18:30 uur tot 20:00 uur in het buurtcentrum Buurt & Zo (zaal 4) aan de Hendrikstraat 28. Zie onze contactpagina voor de data van de eerstvolgende spreekuren. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Werkwijze van Wetswinkel Delfland

Tijdens het inloopspreekuur krijgt u de mogelijkheid om uw verhaal te doen en vragen te stellen. Uw adviseur zal hierna aan u uitleggen, hoe uw probleem juridisch gezien in elkaar steekt. Om u goed en gedegen te kunnen adviseren, is het voor ons team belangrijk dat u alle relevante stukken meeneemt naar het inloopspreekuur.

Wij zullen uw stukken doornemen en proberen direct aan u een advies uit te brengen en uw vragen te beantwoorden. Mochten wij echter van mening zijn dat uw zaak nader onderzoek behoeft, dan houden wij uw zaak aan. Nadat wij onderzoek hebben gedaan zullen wij zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om de resultaten te bespreken. Hierbij houden wij altijd rekening met de termijnen die lopen in uw zaak.