De wetswinkel is geopend op maandag en woensdag van 18:15 uur tot 19:30 uur

 Donaties

Wetswinkel Delfland

– Doneren

Behoort u tot de grote meerderheid (maar liefst 11 miljoen mensen) in Nederland die goede doelen mogelijk maakt?

Waarom hebben uw steun nodig?

Wetswinkel Delfland is een stichting die juridisch advies verleent. Wij werken uitsluitend op vrijwillige basis. en daarom zijn al onze adviezen geheel gratis! Om de organisatie draaiende te houden maken wij echter wel kosten. Of het nou om postzegels, briefpapier, print cartridges of telefoongesprekken gaat, alles kost helaas geld.

Omdat de overheid steeds meer aan het bezuinigen is, zijn subsidies voor dit soort initiatieven als de Wetswinkel Delfland steeds schaarser. En dus zijn we afhankelijk van giften.

Er zijn een aantal bedrijven die op structurele basis giften aan ons doen. Dit uit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar ook omdat zij het simpelweg belangrijk vinden om mensen hun recht te helpen halen. Ook particulieren helpen ons werk mogelijk te maken.

Uw donatie is aftrekbaar

Onze stichting beschikt over de zogenaamde ANBI-status. Hierdoor kunt u uw donatie als aftrekpost bij uw belastingaangifte opgeven.

Wilt u in uw eigen netwerk vertellen dat u ons steunt en waarom? Wilt u een linkje naar onze website plaatsen? Vraag ons om ons logo en dankwoord.

Onze gegevens

Wilt u de Wetswinkel Delfland steunen, dan kunt u uw gift overmaken naar rekeningnummer NL35 INGB 0006 9957 09 ten name van Stichting Wetswinkel Delfland.

Alvast dank voor uw steun en bijdrage!

Stichting Wetswinkel Delfland is een non-profit organisatie die als doelstelling heeft om minder daadkrachtige burgers uit Delft en omstreken gratis juridisch advies te bieden. De medewerkers van de Wetswinkel Delfland bestaan uit juridische studenten die op vrijwillige basis in dienst zijn. Inmiddels heeft de Wetswinkel Delfland een vestiging in Delft en in Pijnacker. Daarbij is de Wetswinkel Delfland bezig met de opzet van een project ter juridische ondersteuning van Oekraïense vluchtelingen.

 

Wij streven ernaar om met uw bijdrage de stichting verder te laten ontwikkelen en draaiende te houden. U kunt hierbij denken aan een verbetering van onze promotie om zo meer cliënten te werven. Deze promotie zal bestaan uit merchandise, posters,
verbetering van de website etc. Daarnaast verwacht Wetswinkel Delfland de deskundigheid van de adviseurs te vergroten door meer scholingen te organiseren en literatuur beschikbaar te stellen om zo de kwaliteit te waarborgen.