Wegens Tweede Pinksterdag is de Wetswinkel vanavond gesloten.

Doneren

Behoort u tot de grote meerderheid (maar liefst 11 miljoen mensen) in Nederland die goede doelen mogelijk maakt?

Waarom hebben uw steun nodig?

Wetswinkel Delfland is een stichting die juridisch advies verleent. Wij werken uitsluitend op vrijwillige basis. en daarom zijn al onze adviezen geheel gratis! Om de organisatie draaiende te houden maken wij echter wel kosten. Of het nou om postzegels, briefpapier, print cartridges of telefoongesprekken gaat, alles kost helaas geld.

Omdat de overheid steeds meer aan het bezuinigen is, zijn subsidies voor dit soort initiatieven als de Wetswinkel Delfland steeds schaarser. En dus zijn we afhankelijk van giften.

Er zijn een aantal bedrijven die op structurele basis giften aan ons doen. Dit uit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar ook omdat zij het simpelweg belangrijk vinden om mensen hun recht te helpen halen. Ook particulieren helpen ons werk mogelijk te maken.

Uw donatie is aftrekbaar

Onze stichting beschikt over de zogenaamde ANBI-status. Hierdoor kunt u uw donatie als aftrekpost bij uw belastingaangifte opgeven.

Wilt u in uw eigen netwerk vertellen dat u ons steunt en waarom? Wilt u een linkje naar onze website plaatsen? Vraag ons om ons logo en dankwoord.

Onze gegevens

Wilt u de Wetswinkel Delfland steunen, dan kunt u uw gift overmaken naar rekeningnummer NL35 INGB 0006 9957 09 ten name van Stichting Wetswinkel Delfland.

Alvast dank voor uw steun en bijdrage!