Onze Adviseurs

Wij zullen u gaan begeleiden

Carlijn van der Hek

Carlijn is sinds januari 2019 werkzaam bij de Wetswinkel Delfland. Zij is nu bezig met haar derde jaar Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Zij interesseert zich in meerdere rechtsgebieden en wil bij de Wetswinkel ontdekken naar welk rechtsgebied haar voorkeur uitgaat. Bovendien hoopt ze haar praktische vaardigheden verder te ontwikkelen en andere mensen met haar juridische kennis te kunnen helpen. Zij vindt het namelijk belangrijk dat juridische hulp voor iedereen toegankelijk is. In haar vrije tijd hockeyt ze regelmatig en doet zij graag leuke dingen met haar vriendinnen en familie.

Sterre van den Born

Sterre is sinds januari 2019 werkzaam bij de Wetswinkel Delfland. Zij is momenteel derdejaars studente Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden. Het lijkt haar leuk om de theoretische kennis die zij heeft opgedaan toe te passen in de praktijk. Met deze ervaringen wil ze graag ontdekken waar haar interesses liggen en daarnaast mensen helpen. In haar vrije tijd speelt ze regelmatig hockey en doet ze graag drankjes met haar vriendinnen.

Carmen Broeckaert

Carmen is sinds december 2018 werkzaam bij Wetswinkel Delfland. Ze volgt momenteel de master Arbeidsrecht aan Universiteit Leiden. Afgelopen zomer heeft Carmen haar master Ondernemingsrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waar ze ook haar bachelor Rechtsgeleerdheid heeft gevolgd. Haar passie ligt echt bij het arbeidsrecht en het lijkt haar dan ook leuk en leerzaam om haar opgedane juridische kennis te kunnen toepassen bij de wetswinkel. Naast haar studie is ze nog voor negentien uur per week werkzaam als student-assistent bij de Erasmus Universiteit. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool, kijkt ze series of spreekt ze af met vrienden.

Milou Bonewit

Milou Bonewit

Milou zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en het laatste jaar van de bachelor Internationale Betrekkingen & Organisaties, beide aan de Universiteit Leiden. Ze is bij de Wetswinkel komen werken omdat ze het belangrijk vindt dat iedereen in onze samenleving toegang heeft tot het recht. Daarnaast is de Wetswinkel een mooie mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en erachter te komen welk rechtsgebied haar het meest aanspreekt. In haar vrije tijd speelt Milou piano, maakt ze reizen en brengt ze tijd door met haar vrienden.

Page 1 of 6: 1 2 3 ... 6