Onze Adviseurs

Wij zullen u gaan begeleiden

Antsje Alma

Antsje Alma

Antsje is een derdejaars rechtsgeleerdheid student aan de universiteit Leiden.  Zij is werkzaam bij de wetswinkel Delftland sinds het najaar van 2019. Zij interesseert zich binnen het recht met name in het strafrecht, goederenrecht en het ondernemingsrecht. Antsje is bij de wetswinkel gaan werken om in aanraking te komen met echte mensen met echte problemen. Zij hoopt praktijkvaardigheden op te doen en mensen te helpen met hun problemen waar mogelijk. In haar vrije tijd leest Antsje graag, gaat zij naar de film, of speelt zij Tabletop-RPG’s.

Jeroen Jansen

Jeroen Jansen

Jeroen, woonachtig in Rotterdam, zit nu in zijn derde jaar van de studie Rechtsgeleerdheid in Leiden. Hij vindt het recht erg interessant omdat het altijd en overal van toepassing is. Hoewel hij het erg leuk vindt om nieuwe kennis over het recht op te doen, vond hij het tijd geworden om zijn reeds opgedane kennis in de praktijk te brengen. Wetswinkel Delfland was hierbij de uitgelezen mogelijkheid. Momenteel spreekt het ondernemingsrecht hem het meest aan, maar door de vele rechtsgebieden die binnen de Wetswinkel worden behandeld kan dat zomaar nog veranderen! Wanneer Jeroen niet aan het studeren is gaat hij graag op stap, kijkt hij voetbal of is hij in de sportschool te vinden.

Eline Charlotte Schenk

Eline Charlotte Schenk

Eline is 22 jaar en zit in de eindfase van haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is sinds de start van het academisch jaar van 2019 werkzaam bij de Wetswinkel Delfland. Bij de Wetswinkel wil Eline de theorie die ze de afgelopen jaren uitvoerig heeft behandeld tijdens haar studie omzetten in echte adviezen voor in de praktijk. Ze is voornamelijk geïnteresseerd in arbeidsrecht, algemene voorwaarden en privacy. In haar vrije tijd zeilt ze graag, bezoekt ze theaters en maakt muziek op een van de vijf instrumenten die ze bespeelt.

Luna Nachelle Frieser

Luna Nachelle Frieser

Onze ras-Rotterdamse Luna is sinds de zomer van 2019 werkzaam bij de Wetswinkel Delfland. Al sinds jongs af aan wist zij dat zij advocaat wilde worden en later haar eigen kantoor zou willen openen. Met een mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’ is zij dan ook meer dan gemotiveerd om haar doel te behalen. Ervaring opdoen bij de Wetswinkel is daar een mooi onderdeel van. Momenteel is zij een derdejaars Rechtsgeleerdheid student aan de Erasmus Universiteit en hoopt zij zoveel mogelijk burgers de bijstand te kunnen verlenen die zij verdienen.

Page 1 of 6: 1 2 3 ... 6