Onze Adviseurs

Wij zullen u gaan begeleiden

Luna Nachelle Frieser

Luna Nachelle Frieser

Onze ras-Rotterdamse Luna is sinds de zomer van 2019 werkzaam bij de Wetswinkel Delfland. Al sinds jongs af aan wist zij dat zij advocaat wilde worden en later haar eigen kantoor zou willen openen. Met een mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’ is zij dan ook meer dan gemotiveerd om haar doel te behalen. Ervaring opdoen bij de Wetswinkel is daar een mooi onderdeel van. Momenteel is zij een derdejaars Rechtsgeleerdheid student aan de Erasmus Universiteit en hoopt zij zoveel mogelijk burgers de bijstand te kunnen verlenen die zij verdienen.

Rinder Pietjouw

Rinder Pietjouw

Rinder is sinds de zomer van 2019 werkzaam bij de Wetswinkel Delfland. Volgend studiejaar begint hij aan zijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Rinder vindt de meeste rechtsgebieden interessant, maar het intellectueel eigendomsrecht springt er voor hem echt uit. Wat volgens Rinder het recht zo fascinerend maakt is dat het recht altijd en overal een rol speelt. Om de invloed van het recht op het alledaagse leven beter in te kunnen zien, is Rinder bij de Wetswinkel gaan werken. Vanaf jongs af aan helpt Rinder graag anderen, iets wat bij de Wetswinkel ook goed mogelijk is. Naast zijn studie is Rinder studentchauffeur. In zijn vrije tijd doet Rinder aan squash of zit hij heerlijk achter de buis voor een film of een serie. Tijdens vakanties maakt Rinder graag stedentrips.

Manisha Algoe

Manisha Algoe

Manisha zit in het derde jaar van de bachelor Fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg. Hiernaast volgt zij nog extra vakken die onderdeel zijn van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Manisha is bij de Wetswinkel gaan werken om praktijkervaring op te kunnen doen en op die manier ook voor anderen iets te kunnen betekenen. In haar vrije tijd gaat Manisha graag op reis, kijkt zij series en breng zij tijd door met me familie en vrienden.

Rosa Mansvelder

Rosa Mansvelder

Rosa zit in haar tweede jaar van de bachelor Fiscaal recht aan de Universiteit Leiden. Zij is bij
de wetswinkel komen werken om de theoretische kennis die zij tijdens de studie heeft opgedaan in praktijk toe te passen en zichzelf hierin verder te ontwikkelen. Daarnaast vindt zij het erg leuk om juridische vraagstukken op te lossen en daarmee mensen te kunnen helpen. In haar vrije tijd gaat zij graag naar het theater, een concert of spreekt zij af met vrienden.

Page 1 of 5: 1 2 3 ... 5