Onze Adviseurs

Wij zullen u gaan begeleiden

Angela van der Burg

Momenteel zit Angela in het derde van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Na de bachelor wil Angela zich verdiepen in het burgerlijk recht en de rechtsfilosofie, maar ook alle overige aspecten van het recht vindt zij ontzettend interessant. Angela is bij de Wetswinkel komen werken omdat ze graag haar theoretische kennis wil toepassen in de praktijk. In haar vrije tijd vindt Angela creatief schrijven leuk, lees ze graag boeken en onderneemt ze leuke activiteiten. 

Thijs van Eijk

Thijs van Eijk

Thijs woont inmiddels al drie jaar in Leiden en heeft zijn bachelor Recht & Economie afgerond aan de Universiteit Leiden. Na het afronden van zijn bachelor is Thijs begonnen aan zijn master Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden. Zijn interesses liggen bij verschillende rechtsgebieden, maar met name bij het ondernemingsrecht en arbeidsrecht. In het najaar van 2019 heeft Thijs twee maanden stage gelopen bij Hoens & Souren Keereweer Advocaten, een kantoor gespecialiseerd in het ondernemings- en insolventierecht. Thijs is bij de Wetswinkel komen werken om zich verder juridisch te ontwikkelen en mensen te helpen door advies te geven over juridische vraagstukken waar men in praktijk vaak tegen aanloopt. Verder hockeyt Thijs graag, is hij vaak te vinden in de sportschool en brengt hij zijn vrije tijd door met vrienden.

Bowien Struijk

Bowien Struijk

Bowien is in 2017 gestart met haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar interesses liggen vooral binnen het Burgerlijk procesrecht, maar eigenlijk vindt ze alle rechtsgebieden wel leuk. Sinds begin 2020 is zij werkzaam bij de Wetswinkel Delfland. Bij de Wetswinkel wil Bowien proberen om zoveel mogelijk burgers bij te staan met haar rechtskennis. Tevens hoopt Bowien met dit werk veel praktijkervaring op te doen. Bowien houdt in haar vrije tijd van sporten en leuke dingen doen met vrienden.

Annefleur de Witte

Annefleur de Witte

Annefleur bevindt zich momenteel in het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid te Leiden. Annefleur is bij de Wetswinkel gaan werken om zo het recht meer te laten leven en de nodige ervaring op te doen. Daarnaast kan zij op deze manier iets voor een ander betekenen. Annefleur haar interesse gaat voornamelijk uit naar het arbeidsrecht. Naast haar studie en haar werk bij de Wetswinkel brengt zij graag tijd door met vriendinnen, werkt ze als oppas en sport zij zo nu en dan.
Page 1 of 7: 1 2 3 ... 7