Onze Adviseurs

Wij zullen u gaan begeleiden

Fabian Strooper

Fabian werd in 1997 geboren in Delft en doet sinds 2016 de Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Sinds 2018 werkt hij bij de Wetswinkel Delfland. Hij vindt het belangrijk dat, in een rechtvaardige samenleving, anderen met minder kansen, middelen of mogelijkheden in het leven ook tot hun recht kunnen komen en draagt daar graag zijn steentje aan bij.  Zijn interesse gaat in eerste instantie uit naar het Financieel, Arbeids- en Ondernemingsrecht, maar eigenlijk is hij wel graag bezig met ieder rechtsgebied – enige uitzonderingen daargelaten. Hij ziet zichzelf later wel advocaat worden op één van die eerste drie terreinen. Je kunt hem ‘s nachts altijd wakker maken voor het houden van een willekeurig politiek betoog of cabarettesk optreden. In zijn schaarse vrije tijd roeit of hockeyt hij, maar wanneer de tijd het toe laat ligt hij het liefst languit in het gras een boek te lezen aan een meertje in het zonnige Frankrijk, Spanje of Italië.

Kimberley van der Werff

Kimberley werkt sinds januari 2018 bij de Wetswinkel. Ze zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Haar interesses liggen vooral bij het Europees recht en de mensenrechten. Ze is bij de Wetswinkel komen werken, omdat ze haar kennis graag in de praktijk wilde toepassen en zodoende ervaring op wilde doen. Ze vindt het leuk om mensen te helpen met een juridisch probleem. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de bioscoop of uit met vrienden. Ook vindt ze het leuk om een middagje te relaxen en een boek te lezen.

Gwyneth Booij

Gwyneth is sinds december 2017 werkzaam bij Wetswinkel Delfland. Zij is momenteel tweedejaars studente Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Zij is geïnteresseerd in het strafrecht en wil later officier van justitie worden. Gwyneth wil bij de Wetswinkel Delfland praktijk ervaring op doen. Daarnaast hoopt zij op juridisch vlak iets te kunnen betekenen, voor de mensen die zij advies geeft.  In haar vrije tijd sport zij veel, waaronder hockey en korfbal.

Merel Delhez

Merel is sinds december 2017 werkzaam bij Wetswinkel Delfland. Zij is tweedejaars Rechtsgeleerdheid en vierdejaars Politicologie studente aan de Universiteit Leiden. Ze vindt het leuk dat je bij de Wetswinkel Delfland met verschillende rechtsgebieden te maken krijgt en wil dan ook ontdekken welk rechtsgebied haar in de praktijk het meeste aanspreekt. Bij de Wetswinkel Delfland wil ze haar juridische kennis gebruiken om anderen te helpen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om erop uit te gaan en tijd door te brengen met vrienden.

Page 1 of 8: 1 2 3 ... 8