Onze Adviseurs

Wij zullen u gaan begeleiden

Sterre van den Born

Sterre is sinds januari 2019 werkzaam bij de Wetswinkel Delfland. Zij is momenteel derdejaars studente Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden. Het lijkt haar leuk om de theoretische kennis die zij heeft opgedaan toe te passen in de praktijk. Met deze ervaringen wil ze graag ontdekken waar haar interesses liggen en daarnaast mensen helpen. In haar vrije tijd speelt ze regelmatig hockey en doet ze graag drankjes met haar vriendinnen.

Carmen Broeckaert

Carmen is sinds december 2018 werkzaam bij Wetswinkel Delfland. Ze volgt momenteel de master Arbeidsrecht aan Universiteit Leiden. Afgelopen zomer heeft Carmen haar master Ondernemingsrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waar ze ook haar bachelor Rechtsgeleerdheid heeft gevolgd. Haar passie ligt echt bij het arbeidsrecht en het lijkt haar dan ook leuk en leerzaam om haar opgedane juridische kennis te kunnen toepassen bij de wetswinkel. Naast haar studie is ze nog voor negentien uur per week werkzaam als student-assistent bij de Erasmus Universiteit. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool, kijkt ze series of spreekt ze af met vrienden.

Milou Bonewit

Foto Milou WWMilou zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en het laatste jaar van de bachelor Internationale Betrekkingen & Organisaties, beide aan de Universiteit Leiden. Ze is bij de Wetswinkel komen werken omdat ze het belangrijk vindt dat iedereen in onze samenleving toegang heeft tot het recht. Daarnaast is de Wetswinkel een mooie mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en erachter te komen welk rechtsgebied haar het meest aanspreekt. In haar vrije tijd speelt Milou piano, maakt ze reizen en brengt ze tijd door met haar vrienden.

Falco Toet

Foto Falco WWFalco is in 2017 begonnen aan zijn studie Rechtsgeleerdheid met de afstudeerrichting International Business Law aan de Universiteit van Leiden. Tijdens het begin van zijn studie kwam Falco er al snel achter dat hij veel plezier beleeft aan het vergaren van kennis over het recht en oplossen van juridische vraagstukken. Falco zijn interesse ligt voornamelijk bij het ondernemingsrecht, maar hij vindt eigenlijk alle rechtsgebieden wel interessant. Sinds november 2018 is hij werkzaam bij  Wetswinkel Delfland. Hij wil met zijn werkzaamheden bijdragen aan het toegankelijker maken van de juridische dienstverlening. Hiernaast wil hij zijn kennis in de praktijk brengen en hier veel van leren. Naast Falco zijn werk bij de Wetswinkel geeft hij bijles en besteed hij graag tijd aan zijn vrienden en familie. In vakanties zit Falco graag in de bergen, in de winter om te skiën en in de zomer om te wandelen.

Page 1 of 6: 1 2 3 ... 6