Onze Adviseurs

Wij zullen u gaan begeleiden

Milou Bonewit

Milou zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en het laatste jaar van de bachelor Internationale Betrekkingen & Organisaties, beide aan de Universiteit Leiden. Ze is bij de Wetswinkel komen werken omdat ze het belangrijk vindt dat iedereen in onze samenleving toegang heeft tot het recht. Daarnaast is de Wetswinkel een mooie mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en erachter te komen welk rechtsgebied haar het meest aanspreekt. In haar vrije tijd speelt Milou piano, maakt ze reizen en brengt ze tijd door met haar vrienden.

Falco Toet

Falco is in 2017 begonnen aan zijn studie Rechtsgeleerdheid met de afstudeerrichting International Business Law aan de Universiteit van Leiden. Tijdens het begin van zijn studie kwam Falco er al snel achter dat hij veel plezier beleeft aan het vergaren van kennis over het recht en oplossen van juridische vraagstukken. Falco zijn interesse ligt voornamelijk bij het ondernemingsrecht, maar hij vindt eigenlijk alle rechtsgebieden wel interessant. Sinds november 2018 is hij werkzaam bij  Wetswinkel Delfland. Hij wil met zijn werkzaamheden bijdragen aan het toegankelijker maken van de juridische dienstverlening. Hiernaast wil hij zijn kennis in de praktijk brengen en hier veel van leren. Naast Falco zijn werk bij de Wetswinkel geeft hij bijles en besteed hij graag tijd aan zijn vrienden en familie. In vakanties zit Falco graag in de bergen, in de winter om te skiën en in de zomer om te wandelen.

Armando Mostert

Armando is 23 jaar en zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Armando heeft een voorkeur voor het overheidsrecht en zou zich dan ook graag willen specialiseren in het straf- of bestuursrecht. Hij is bij de Wetswinkel Delfland gaan werken omdat hij zich klaar voelde om zijn vergaarde kennis in de praktijk te brengen. Ook wil hij zich graag verder ontwikkelen op sociaal-communicatief vlak. Armando helpt u graag bij het zoeken naar een oplossing voor uw probleem.

Murron Lemmens

Murron is sinds oktober 2018 werkzaam bij de Wetswinkel. Momenteel zit ze in het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en Bedrijfswetenschap aan de Universiteit van Leiden. Zij is geïnteresseerd in meerdere rechtsgebieden, maar het Europees en Internationaal recht vindt zij tot nu toe het meest interessant. Zij is bij de Wetswinkel gaan werken omdat zij hierdoor mensen op juridisch vlak kan helpen die dat nodig hebben, maar tegelijkertijd zichzelf ook kan ontwikkelen door de theorie toe te passen in de praktijk. In haar vrije tijd sport ze graag, houdt ze van reizen maken en brengt ze graag tijd door met haar vrienden en familie.

Page 1 of 5: 1 2 3 ... 5